Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Good Cashmere

Good Cashmere

Met dit product koopt u duurzaam geproduceerde kasjmierwol die gecertificeerd is volgens de strenge eisen van 'The Good Cashmere Standard®' van de 'Aid by Trade Foundation' (AbTF). De AbTF is in 2005 opgericht door prof. dr. Michael Otto. De onafhankelijke standaard heeft tot doel het welzijn van kasjmiergeiten, de arbeidsomstandigheden van boeren en werknemers op de boerderijen en de omgeving waarin ze leven te verbeteren.

Gecertificeerde kasjmierboerderijen zorgen ervoor dat hun geiten geen leed wordt toegebracht en dat ze op een correcte manier worden gehouden. Gezonde geiten leveren de beste kasjmierwol. Mode met het keurmerk 'THE GOOD CASHMERE STANDARD®' staat voor naleving van sociale criteria die de arbeiders ten goede komen door eerlijke en veilige werkomstandigheden op de boerderijen te garanderen. Dat is winst voor iedereen. Kasjmierboerderijen worden gecertificeerd door een onafhankelijk testbedrijf. Aan de standaardcriteria moet worden voldaan door boeren en kasjmierproducenten, en uitsluitingscriteria moeten gehandhaafd worden. Als dit proces succesvol is afgerond, wordt een certificaat uitgereikt dat jaarlijks wordt gecontroleerd.

Nog een pluspunt van het keurmerk: elk station in de toeleveringsketen is nauwkeurig te traceren. Zo zorgen we ervoor dat alleen gecertificeerde kasjmierwol zijn weg vindt naar uw nieuwe favoriete kledingstuk van kasjmier. Zo wordt ons kasjmier transparanter, duurzamer en in harmonie met dierenwelzijn geproduceerd.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl