Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

EcoVero

ECOVERO

LENZING™ ECOVERO™ viscosevezels passen bij een duurzame levensstijl en dragen bij aan een beter milieu, doordat ze volgens een in alle opzichten milieubewust productieproces gewonnen worden. In vergelijking met normale viscose wordt hierbij tot 50% minder uitstoot en waterverontreiniging veroorzaakt. De vezels worden bovendien uit cellulose gewonnen die afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. FSC®- en PEFC™ -certificeringen garanderen dat het materiaal een duurzame herkomst heeft.

Een speciale procedure maakt identificatie van LENZING™ ECOVERO™ vezels in het eindproduct mogelijk, ook na vele stappen in de verwerking en de recyling van het textiel. Hierdoor kunt u er als klant zeker van zijn dat een artikel echt LENZING™ ECOVERO™ viscose bevat.

LENZING™ ECOVERO™ vezels zijn bovendien voorzien van het EU Ecolabel, een milieukeurmerk dat aan producten en diensten wordt toegekend die gedurende de gehele levenscyclus aan hoge milieunormen voldoen. Van de winning van de grondstoffen en de productie van het artikel tot aan de distributie ervan en de verwerking van het afval.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl