Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Wij zijn dol op kasjmier

Wij zijn dol op kasjmier

Wij bij PETER HAHN zijn allemaal grote liefhebbers van kasjmier. Van onze stylisten tot onze inkopers en onze collega's van de boekhouding: we houden van kasjmier. Dat kan ook niet anders: iedereen die ooit heerlijk zacht kasjmier heeft gedragen, is er meteen verliefd op.

Wij bij PETER HAHN zijn allemaal grote liefhebbers van kasjmier. Van onze stylisten tot onze inkopers en onze collega's van de boekhouding: we houden van kasjmier. Dat kan ook niet anders: iedereen die ooit heerlijk zacht kasjmier heeft gedragen, is er meteen verliefd op. Net als Madeleine en Katrin. Als u eenmaal de veelzijdigheid van kasjmier heeft ervaren, zult u ook niets anders meer willen dragen. Jaclyn, Carmen, Navid en Wendy kunnen u dit uit eigen ervaring vertellen.

Dubbel geluk

Jaclyn en Carmen hebben een zeer hechte moeder-dochterrelatie en ook dezelfde smaak als het op mode aankomt. Het is dus geen wonder dat ze beiden voor een vest kozen. Kasjmier was altijd al een favoriet van beide dames: zo zacht, zo natuurlijk. Gewoon een heerlijk materiaal! Wendy en Navid zijn het ook eens over kasjmier. Ze vinden het gewoon geweldig. Bij voorkeur in donkere tinten. Dat heeft een heerlijk kalmerend effect: als een knusse cocon die de buitenwereld buiten houdt. Zodra ze hun zoontje in de grote kasjmiersjaal wikkelden, was hij het liefste kind van de hele wereld.

Op slag verliefd

"Dit warme kersenrood, het model, de zachte touch: ik werd op slag verliefd. Deze trui is echt mijn favoriet. En een prachtige explosie van kleur tussen mijn andere kleding die niet fel van kleur is. Ik voel me er zo fijn in en ben altijd goed gekleed. Ik kan alleen maar zeggen: eenmaal kasjmier, altijd kasjmier."

De perfecte basic

"Als moeder van een vierjarige dochter wil ik comfortabele en praktische mode. Deze nonchalante kasjmiertrui, een duurzame basic, is als voor mij gemaakt. Ik koop nu bewuster en het mag gerust wat meer kosten; dan gaat de mode ook langer mee."

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl