Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Mei-deals: bespaar nu 20% op uw gehele aankoop*! Kortingscode: Meideals124

*Geldig t/m 31-05-2024, niet te combineren met andere acties. Kortingscode Meideals124 in de winkelmand ingeven.

Wij zijn dol op kasjmier

Wij zijn dol op kasjmier

Wij bij PETER HAHN zijn allemaal grote liefhebbers van kasjmier. Van onze stylisten tot onze inkopers en onze collega's van de boekhouding: we houden van kasjmier. Dat kan ook niet anders: iedereen die ooit heerlijk zacht kasjmier heeft gedragen, is er meteen verliefd op.

Wij bij PETER HAHN zijn allemaal grote liefhebbers van kasjmier. Van onze stylisten tot onze inkopers en onze collega's van de boekhouding: we houden van kasjmier. Dat kan ook niet anders: iedereen die ooit heerlijk zacht kasjmier heeft gedragen, is er meteen verliefd op. Net als Madeleine en Katrin. Als u eenmaal de veelzijdigheid van kasjmier heeft ervaren, zult u ook niets anders meer willen dragen. Jaclyn, Carmen, Navid en Wendy kunnen u dit uit eigen ervaring vertellen.

Perfect Match

Deze vier konden niet nog verschillender zijn, maar dat ze allemaal van een casual, comfortabele en sportieve kledingstijl houden is meteen duidelijk. Wat u niet ziet: ze hebben elkaar ontmoet bij PETER HAHN en zijn verliefd geworden, hebben een geweldige dag en veel plezier gehad met ons opnameteam en weten nu ook hoe vermoeiend een productie als deze kan zijn.

Greys anatomy

Als jongeman uit Hamburg hou ik van eenvoudige en tijdloze mode, maar natuurlijk mag het best iets bijzonders zijn. De Italianen zijn mijn grote voorbeeld. Van top tot teen, alles klopt altijd en past helemaal bij de gelegenheid. Grijs is zeker een goed te combineren kleur en kasjmier sowieso!

High energy

Ik was meteen verknocht aan deze trui. Het rijke kerstrood straalt gewoon een goed humeur, frisheid en vrolijkheid uit. Veel accessoires zijn niet nodig, maar kasjmier is een must! Geen ander materiaal geeft me zo'n gevoel van geborgenheid en verbondenheid met de natuur.

Langdurige liefde

Een leven zonder kasjmier? Dat is ondenkbaar voor Tamara en Andrea. Geen enkel ander materiaal is zo veelzijdig, natuurlijk en vooral het hele jaar door te dragen, van zomer tot winter. Daarbij komen de onovertroffen kwaliteit van ons premium kasjmier en de dier- en milieuvriendelijke productie ervan, gegarandeerd door het keurmerk THE GOOD CASHMERE STANDARD.

Droomsets

Jutta & Julia en Sabine & Susanne zijn dol op truien en dan vooral op sportieve en comfortabele exemplaren. Zich goed voelen is het belangrijkste voor de vier dames. Dan komen onze kasjmiertruien goed van pas: deze vederlichte, zachte creaties mogen in geen enkele outfit ontbreken. Jutta & Sabine spelen graag met contrasten; Sabine & Susanne hechten waarde aan spannende oppervlakken en structuren.

Kleurrijk

Zacht, veelzijdig, tijdloos, duurzaam en stijlvol: er zijn heel veel goede redenen om verliefd te worden op ons kasjmier. Bij deze vier personen hing de reden duidelijk ook samen met de kleur. Het 'luxehaar' krijgt deze kleur trouwens al voordat het verwerkt wordt. Dat is nou juist wat het verschil maakt, omdat niet alle kasjmier hetzelfde is.

PEOPLE OF NOW

Wat hebben deze twee met elkaar gemeen? Hun aanstekelijke vrolijkheid, hun talent voor het creëren van een coole stijl waarbij alles bij elkaar past en natuurlijk hun zwak voor kasjmier. Kasjmier is voor een luxeartikel, maar, en daarover zijn ze het eens, wel één waarvan ze heel lang zullen genieten. Dan mag het ook best een beetje meer kosten.

Dubbel geluk

Jaclyn en Carmen hebben een zeer hechte moeder-dochterrelatie en ook dezelfde smaak als het op mode aankomt. Het is dus geen wonder dat ze beiden voor een vest kozen. Kasjmier was altijd al een favoriet van beide dames: zo zacht, zo natuurlijk. Gewoon een heerlijk materiaal! Wendy en Navid zijn het ook eens over kasjmier. Ze vinden het gewoon geweldig. Bij voorkeur in donkere tinten. Dat heeft een heerlijk kalmerend effect: als een knusse cocon die de buitenwereld buiten houdt. Zodra ze hun zoontje in de grote kasjmiersjaal wikkelden, was hij het liefste kind van de hele wereld.

Op slag verliefd

"Dit warme kersenrood, het model, de zachte touch: ik werd op slag verliefd. Deze trui is echt mijn favoriet. En een prachtige explosie van kleur tussen mijn andere kleding die niet fel van kleur is. Ik voel me er zo fijn in en ben altijd goed gekleed. Ik kan alleen maar zeggen: eenmaal kasjmier, altijd kasjmier."

De perfecte basic

"Als moeder van een vierjarige dochter wil ik comfortabele en praktische mode. Deze nonchalante kasjmiertrui, een duurzame basic, is als voor mij gemaakt. Ik koop nu bewuster en het mag gerust wat meer kosten; dan gaat de mode ook langer mee."

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl