Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Animal Welfare

Animal Welfare - Tierwohl ist uns wichtig.

Dierenwelzijn is belangrijk voor ons.

Scheerwol, dons en andere dierlijke grondstoffen zijn populaire natuurlijke vezels in de textielindustrie. Toch kunnen we alleen met een gerust geweten genieten van mode die gemaakt is van deze vezels, als de schapen, ganzen en alle andere dieren een goed leven hebben.

Het PETER HAHN Animal Welfare-keurmerk garandeert dat de verwerkte grondstoffen allemaal zijn verkregen in overeenstemming met onafhankelijke normen voor dierenwelzijn. Zo wordt er vanuit gegaan dat de dieren adequaat gevoerd worden, voldoende beweging krijgen en schone stallen ter beschikking hebben. Er zijn ook richtlijnen voor het duurzaam beheer van de weilanden en vastgestelde sociale normen voor het personeelsbeleid. Wrede praktijken waarbij de dieren pijn lijden, bijvoorbeeld dat ze levend worden geplukt of onder dwang worden gevoerd (vetmesten), zijn streng verboden. De naleving van deze normen wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke derde partijen.

Het welzijn van dieren en de natuur is erg belangrijk voor ons en vormt een essentieel onderdeel van ons begrip van duurzaamheid. Met de aankoop van dit product ondersteunt u ook het dierenwelzijn in de toeleveringsketen.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl