22.september 2017

Peter Hahn X Donkergroen

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over donkergroene items.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete items zien in de trendkleur donkergroen.

ARTICLE_LINK
 
20.september 2017

Peter Hahn X Dresses

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete jurken zien.

ARTICLE_LINK
 
06.september 2017

Style My Day X Ruitjes

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over ruitjes-items.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete ruitjes-items zien.

Vandaag gaan we het over prints hebben, namelijk de ruitjes-print. Een print die u al seizoenen lang in het modebeeld ziet en die eigenlijk nooit verdwijnt. Deze print is perfect voor een zakelijke look, want het geeft een chique uitstraling. Ik heb voor u mijn favoriete ruitjes-items geselecteerd die een absolute must-have zijn voor uw garderobe.

ARTICLE_LINK
 
04.september 2017

Style My Day X Leather Pants

Lonneke is styliste en vandaag selecteert ze haar favoriete items die te combineren zijn met een leren broek.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u twee perfecte outfits zien met een leren broek.

ARTICLE_LINK
 

Mijn droomwens: vliegen in een heteluchtballon

Vliegen! Alles loslaten en onbezorgd door de wolken zweven. Wie zou dat niet willen? In een heteluchtballon kan dat. Zonder motorgeluid heel harmonieus opstijgen tot de mensen en de huizen onder u nog maar heel klein zijn. Ook Kristina M. droomde hier altijd van. Verlangend keek zij vanaf het balkon van haar woning in Hannover naar de vrolijk gekleurde ballonnen tegen de strakblauwe hemel. Ze kon niet vermoeden, dat ze zelf ook gauw in een ballon zou zitten. Een geweldige verrassing.

ARTICLE_LINK
 

Mijn droomwens: op safari gaan in Afrika

Niet alleen onze klanten en lezers hebben grote dromen, maar ook onze medewerkers. Niet alleen u willen wij aansporen om uw droomwens te verwezenlijken. Ook onze medewerkers zijn geïnspireerd geraakt. Dit thema spreekt enorm tot de verbeelding. Neem bijvoorbeeld Katrin R. van de afdeling E-commerce. Zij heeft haar Afrikaanse droom in vervulling laten gaan. „Ik was altijd al gefascineerd door de wilde dieren in Afrika “, vertelt Katrin.

ARTICLE_LINK
 
23.augustus 2017

Peter Hahn X Jeans

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over jeans.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete jeans zien.

ARTICLE_LINK
 
15.augustus 2017

Peter Hahn X Kasjmier

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over kasjmier items.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete kasjmier items zien.

Naast zijde is kasjmier mijn absolute favoriete materiaal om te dragen. Kasjmier is super zacht, prikt niet en draagt daarom heerlijk op de huid. Nog een voordeel is dat u kasjmier het gehele jaar door kunt dragen omdat het zich aanpast aan uw lichaamstemperatuur. Kasjmier is wat prijziger als gewoon katoen of wol, maar u heeft er jarenlang plezier van. Ook heeft kasjmier een exclusieve uitstraling en kunt u elke outfit een luxe twist geven. Peter Hahn heeft een grote collectie prachtige kasjmier items en ik ben al jaren een enorme fan van deze collectie! Kijkt u mee naar mijn favoriete items?

ARTICLE_LINK
 

Grote winactie: wij laten uw droomwens uitkomen!

Een keer carnaval vieren in Rio. In een zeppelin over de Alpen vliegen. De hele familie optrommelen voor een prachtig feest. Ieder van ons droomt van zeer speciale momenten. Iets dat men graag wil doen of iets dat men nog eens zou willen meemaken. Maar heel vaak lijken zulke dromen onbereikbaar. Men schuift ze voor zich uit; geen geld, geen tijd, te veel gedoe.

Het is uiteindelijk vooral de moed die ontbreekt. Er echt voor gaan, in plaats van ervan te blijven droom. Laat u uw droom niet ontnemen. Heel vaak wordt een ’misschien ooit’ een ’helaas nooit gedaan’. Gun uzelf dat fijne gevoel een droom te hebben waargemaakt. Ga ervoor! Ja, het is moeilijk, u moet u ertoe zetten en het vraagt doorzettingsvermogen, maar dat is allemaal snel vergeten als u uw doel hebt bereikt.

ARTICLE_LINK
 

Droomwensen: de finish halen van de marathon van Berlijn

“Weet je zeker dat je het gaat redden?” Dat hoorde Magda uit Hildesheim keer op keer. Dan antwoordde ze: “Ik ga het in elk geval proberen”, maar van binnen dacht ze: “nou en of ik dat ga redden”. We hebben het over een marathon: 42 kilometer hardlopen. Een uitdaging, ook voor jonge mensen. Magda was echter al 65 en de marathon haar lang gekoesterde droom. “Tijdens het lopen voel ik me goed”, aldus Magda.

ARTICLE_LINK